Hrvati igraju, Bosanci pune hotele

Additional Info

  • Chartreuse: tbg-chartreuse

Ugledaj se na Hrvatski nogometni savez 

Dok se u Hrvatskoj uveliko igra liga, klubovi iz Premijer lige BiH kao dobri turisti

Nogometni klubovi iz Premijer lige BiH se sve više pretvaraju u turističke agencije, razmišljajući gdje će otputovati, gdje će pronaći hotel, ustvari, gdje će se pripremati za nastavak lige. Široka je lepeza destinacija od Međugorja, Ljubuškog, Medulina, Herceg Novog, Budve, Antalije, Beleka.
Da iko razmišlja zdravim razumom i sabere sve te silne novce koji odu hotelijerima, moglo bi se napraviti dobrih travnatih terena, terena sa grijanjem, reflektora. Ali koga je briga za to. Bitno je otputovati i uživati po hotelima. A poneko iz uprave kluba osigura uz to pride godišnji odmor za obitelj. Antalija je super kažu.


Nasuprot našim klubovima, pardon, turističkim agencijama, Hrvati su već odigrali dva kola drugog dijela sezone. Spremaju se i za treće. Pa nije ta Hrvatska tako daleko a nisu svi klubovi na moru.
No, Hrvatski nogometni savez je na vrijeme razmišljao o razvoju nogometa. Tako je HNS prethodnih godina uložio oko 20 miliona u terene diljem "Lijepe Naše". Istovremeno savez BiH ulaže u nove zgrade i betone a liga se igra u kaljužama. Sjetimo se terena iz Ugljevika, Gabele...
Premijer liga BiH je liga gdje gotovo duže traje pauza nego što se igra liga. Nije ni čudo što u toj ligi talenat ne može ni da se razvije na pravi način.

Read 354 times Last modified on Srijeda, 13 Februar 2019 22:43