Aktuelno i bez cenzure

Additional Info

  • Chartreuse: tbg-chartreuse

Premda se u posljednje vrijeme na bosansko- hercegovačkom medijskom prostoru pojavio veći broj sportskih portala, neki sa manje a neki sa više uspjeha, AS - SPORTSKE VIJESTI će sigurno donijeti nešto sasvim novo i drugačije. 

Razmišljajući o ideji a zatim i o pripremi, konačnoj odluci o pokretanju i izlasku na medijski prostor, doprinjela je činjenica da, nažalost, u Bosni i Hercegovini ne postoji nijedan sportski medij koji je neovisan. Tužno, ali istinito.
Iako se mnogi šepure time koliko su aktuelni i čitani, svima je zajedničko jedno, dovoljan je samo jedan poziv da se ukloni vijest sa portala čiji je sadržaj zasmetao nekome "odozgo". To je slika i prilika današnjeg, posebno sportskog novinarstva.

No, ne trošimo prostor i vrijeme na druge, AS - SPORTSKE VIJESTI je portal koji će se baviti najaktuelnijim temama i vijestima iz sporta, posebno nogometa. Razumljivo,budući da je to daleko najpopularniji sport. Pisaćemo o sportskim aktuelnostima bez cenzure, bez pritisaka, bez uticaja onih "odozgo", potpuno otvoreno, kratko i jasno.
AS - SPORTSKE VIJESTI je portal na kojem ćete čitati vijesti koje drugi portali ne smiju objaviti.

Otvoreni smo za svaku vašu primjedbu i sugestiju.

Read 344 times Last modified on Petak, 15 Februar 2019 19:23